بهزیستی استان کرمان حامی طرح کوهورت

به همت مؤسسه خیریه نگاه افتاب مهر و با حضور علیرضا وحیدزاده مدیر کل بهزیستی استان کرمان ،جمعی از مسئولان و پزشکان متخصص همکار نشست تخصصی هم افزایی در راستای تحقق اهداف کوهورت در سالن اجتماعات مؤسسه «نگاه آفتاب مهر» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واطلاع رسانی  اداره کل بهزیستی استان کرمان در این مراسم، علیرضا وحیدزاده، مدیرکل بهزیستی استان کرمان، طی سخنان کوتاهی با اشاره به ارزش والای این کار گروهی اظهار داشت : کوهورت آینده نگر است ، و قطعا برگزاری این کار تخصصی در پیشگیری از معلولیت بینایی و نیز درمان آن بسیار موثر خواهد بود

وی با اشاره به اینکه بهزیستی از حامیان اصلی این طرح است افزود: با همت موسسه نگاه آفتاب مهر در مرحله اول این طرح و در یک بازه زمانی 5 ساله 653 نفر کم بینا و نابینا را از لحاظ جسمی و روانی توسط پزشکان متخصص و پزشک عمومی مورد ارزیابی  قرار گرفتند و قطعا بهزیستی برای تداوم این طرح مشوقهایی را برای اینعزیزان در نظر گرفته است  .

کد خبر 170757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد